En liten summering av året som gott tycker vi är på sin plats.

Många av er har redan läst en version av den i vårt nyhetsbrev, men vi petar ner lite text här också för den som kan vara intresserad :)

Vilket år det har varit, speciellt avslutningen i November och December. Beställningarna har haglat in och det har inte varit några små beställningar direkt kan vi avslöja.

Vi har lanserat vår nya webshop och den gamla kommer inom kort att vara ett minne blott.

Många kända idrottare har handlat från oss i år igen, de blir fler och fler och vi hoppas att nästa år inte ska vara något undantag.

Vi har börjat använda UPS som fraktbolag och hittills är vi otroligt nöjda med deras service.

Vår nya webshop har verkligen fått några tuffa test de sista månaderna på året, men såvitt vi vet så har den pallat för trycket :)

Även den administrativa delen har funkat fint även om vi saknar några små funktioner som skulle underlätta vårt jobb, men det kan vi säkert fixa under 2012

Vi har fått en massa gjort detta år 2011, men vi känner trots det att det finns massor, hur mycket som helst som vi vill förbättra såväl för er som för oss. Återstår att se hur mkt tid vi får till sånt kommande år, men vi är optimistiska och tror att vi fixar rubbet såklart! :)

Klockan är nu 01:11 och man har avverkat de första minuterna av jobb på det nua året, härligt!

MEN, det viktigaste idag var trots allt att väcka äldsta dottern lagom till kl 23.50 så att hon hann se alla fyrverkerier vid tolvslaget, snacka om lycka!!!


TACK FÖR DET GÅNGNA ÅRET OCH GOD FORTSÄTTNING!!!